contactslotset sym fiddle/orbit origineel

Staffelkorting:

Verwachte levertijd: 1 tot 2 werkdagen

€ 61,91

€ 53,24

Briefpost ( PostNL).
Cityparts.nl zal uw product, indien mogelijk, per briefpost versturen. Wanneer de enveloppe is overhandigd aan PostNL, zullen wij u een verzendbevestiging per e-mail versturen. De enveloppe met uw product(en) zal binnen 24/48 uur bij u afgeleverd worden door uw postbode. U hoeft dus niet thuis te blijven wachten wanneer uw bestelling afgeleverd word, de postbode doet deze gewoon bij u door de brievenbus. Vrijwel alle poststukken die wij voor 16:30 uur aanbieden bij postNL, bezorgen ze de volgende werkdag. PostNL streeft ernaar de genoemde overkomstduur te realiseren, maar geeft geen garanties. Bezorging op uw huisadres kan tot uiterlijk 18.00 uur plaatsvinden.
 
Helaas bezorgt postNL in sommige delen van het land geen post meer op Maandags, hierdoor kan het zijn dat sommige bestellingen Dinsdags voor als nog afgeleverd worden..
Pakketpost ( PostNL ).
De meeste producten op Cityparts.nl worden verstuurd via PostNL Pakketten. Wanneer wij het pakket hebben overhandigd aan PostNL, ontvangt u van ons een e-mail met een Track&Trace link waarmee u het bestelde pakket kan volgen. Indien u niet thuis bent zal de postbode proberen om het pakje bij de buren afteleveren, lukt dit niet zal een tweede afleverpoging worden verzorgt op de eerst volgende dag (behalve zondag). Als ook de tweede aanbiedpoging is mislukt, zal het pakket worden afgeleverd bij een servicepunt van PostNL bij u in de buurt. Hiervan zal de postboce een kennisgeving bij u in de bus doen met de locatie waar hij het pakket zal brengen. Dit kan een Bruna of Albert hein kunnen zijn. U kan het pakket dan gedurende een periode van 14 dagen afhalen bij het PostNL servicepunt. 

U kunt ook uw bestelling op uw werk laten bezorgen. Dit kunt u tijdens het bestelling aangeven om bij afleveradres het adres in te voeren van uw werklocatie. Zorg wel dat u aanwezig bent, of iemand die ervan af weet dat er een pakje voor u komt en hiervoor mag tekenen.
Verzendkosten NL / BE (PostNL).
Verzendkosten vanaf in NL € 1.95 | Boven de € 25,- Gratis verzending (geldt alleen voor consumenten en binnen Nederland)
Verzendkosten vanaf in BE € 3.25
 
Producten met een groene balk GRATIS verzenden worden altijd bij ons gratis verzonden, Dit geldt alleen voor bestelling binnen Nederland.
Top