cityparts.nl CarCleaningstore

technische tekeningen

Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

 

   

Contact

 

Belangerijke informatie,

 

(befteft afhalen van producten, Wij zijn alleen een online webshop en een afhaalpunt nadat de bestelling online is geplaatst.)

 

Wij zijn geen winkel waar u langs kunt komen, of informatie in kunt winnen of producten zomaar af kunt halen. Wij verkopen geen producten aan onze afhaalbalie! U dient de producten eerst via onze website te bestellen,  nadat u de bestelling online heeft geplaatst ontvangt u van ons een email waarmee u uw bestelling kunt afhalen. Uw bestelling ligt pas voor u klaar als u van ons een email heeft ontvangen dat uw bestelling klaar ligt. Heeft u nog geen email ontvangen? Dan kunt u de bestelling niet afhalen, dit voorkomt teleurstelling en bespaart ons een hoop tijd aangezien het op bepaalde momenten erg druk kan zijn bij ons. Bestel uw product(en) eerst via de website, zodat wij deze zo snel mogelijk in behandeling kunnen nemen. Het heeft geen zin om zomaar langs te komen, alle bestellingen verlopen via onze website.

 

Wij kunnen op sommige momenten van de dag niet of slecht bereikbaar zijn per telefoon, onze excuses hiervoor. Alle communicatie gaat dan per mail-formulier hieronder op deze pagina, vermeld altijd uw telefoonnummer, zodat wij indien nodig u kunnen bereiken als dat nodig is. Op deze manier kunnen wij onze tijd beter verdelen en er voor zorgen dat bestellingen snel verzonden worden.

 

 

Als je een technische vraag hebt kan het even duren voordat we deze beantwoorden, er gaat namelijk nogal wat tijd zitten in het behandelen van die vragen. We kunnen je voor technische vragen ook de volgende sites aanraden: www.scooter-freaks.nl (Nederlands talig)

 

 


 

 

 

 

Adres

Gildestraat 125

Postcode

2671 BV

Plaats

Naaldwijk

 

 

Telefoon

Bereikbaar

0174 - 388990

Tot 17:00 uur

E-mail

Info@cityparts.nl

 

 

maandag

08.00 - 17.00 uur

dinsdag

08.00 - 17.00 uur

woensdag

08.00 - 17.00 uur

donderdag

08.00 - 17.00 uur

vrijdag

08.00 - 17.00 uur

zaterdag

Gesloten

zondag

Gesloten

 

 

 
Bereken hier de route naar Naaldwijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top